Megszegte a távoltartás szabályait

2019. 11. 17., v - 12:05
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A 49 éves férfit szabálysértési őrizetbe vették a kaposvári rendőrök.

A Kaposvári Rendőrkapitányság távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt indított eljárást egy helyi lakos ellen, aki - annak ellenére, hogy a Kaposvári Járásbíróság távoltartását rendelte el - 2019. november 16-án 15 órakor visszatért a felesége otthonához, ahol dühében megrongálta a ház kerítését és felborogatta a szeméttárolókat. A bejelentést követően a járőrök a férfit rövid időn belül a helyszín közelében elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, majd meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hat óra alatt nyolcvanöt szabálytalankodó

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai ezúttal a passzív biztonsági eszközök használatára fókuszáltak a megyei összevont fokozott ellenőrzés alkalmával.

 

Kamionban bújt meg

Tompánál egy külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni az országba.

 

Öt határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két év után rendőrkézen

A hajdúhadházi rendőrök nemzetközi elfogatóparancs alapján keresték azt férfit, akit külföldi hatóság segítségével fogtak el.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.