Megtalálták

2019. 08. 05., h - 10:26
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrökkel történt közös kutatás során a polgárőrök bukkantak rá az eltévedt férfira.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. augusztus 3-án 19 óra 40 perckor, hogy lakhelyéről eltűnt egy harkai férfi, reggel óta nem ért haza. A járőrök szolgálati kutyával, illetve a soproni polgárőrök és önkéntesek segítségével sötétedésig keresték az eltévedt férfit Ágfalva külterületén. Másnap nagy erőkkel újra kezdték a kutatást, és egy órán belül két soproni polgárőr találta meg a férfit. A rendőrök és a polgárőrök a mentőig kísérték az erdős részen bajba jutott embert.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Gumicukrot akart lopni

A 28 éves férfi egy esztergomi áruház ajtaját csővel ütötte, hogy oda bejusson. Két órán belül a rendőrök elfogták a tettest, aki több százezer forint kárt okozott.

 

Lopás miatt keressük őket

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik három férfi azonosításában, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy hét pár lábbelit tulajdonítottak el egy szegedi cipőboltból.

 

Nincs lazítás

A szlovák és a magyar rendőrök közös vasúti járőrszolgálata legutóbb 13 migráns előállítását eredményezte.

 

Egy letartóztatva, egy őrizetben

A dabasi nyomozók elfogták azt a 12 éves fiút és 13 éves társát, akik a gyanú szerint megtámadtak és bántottak egy kislányt, elvették a pénzét, majd sorsára hagyták.

 

1+6

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 41 éves magyar sofőr ellen, aki hat embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Őrizetben a gépkocsifeltörő

A salgótarjáni rendőrök elfogták és előállították azt a 43 éves férfit, akit többrendbeli lopás bűncselekmény elkövetése miatt hallgattak ki.