Megzavarták a rendőrök

2021. 11. 29., h - 16:19
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A helyszínen érték tetten a rendőrök azt a 27 éves mozsgói férfit, aki a szigetvári piacra tört be.

Bejelentést követően érkeztek a rendőrök 2021. november 29-én hajnali 1 óra után a szigetvári piacra, ahol egy 27 éves férfit fogtak el, majd állítottak elő a rendőrkapitányságra. A gyanú szerint a mozsgói férfi bemászott a piac területére, majd ott az egyik üzletbe betört, és a benne lévő ruhadarabokat a környéken szétdobálta. Ezután egy másik üzletbe is bement, ahonnan játékokat tulajdonított el.

A szétdobált és ellopott értékek hiánytalanul meglettek, azokat a rendőrök lefoglalták. A férfi gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését, azonban tettére racionális magyarázatot nem tudott adni. A gyanúsított ellen lopás miatt nyomoz a Szigetvári Rendőrkapitányság.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

1+4

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 30 éves grúz sofőr ellen, aki négy embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Keressük Nezdei Ibolyát

A kaposvári rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 34 éves nő eltűnésének ügyében.

 

Rendőrkézen a zsaroló

A kunszentmártoni rendőrök a Tisza MEKTO egységének közreműködésével egy áruház parkolójában, a zsarolt pénz átadásakor fogtak el egy 45 éves férfit. A jogsértőt a nyomozók őrizetbe vették.

 

Megoldották a problémát

Egy gádorosi férfi autója defektet kapott, de nem volt szerszáma, hogy lecserélje. A nagykátai rendőrök segítettek.