Menekülni próbált

2019. 10. 12., szo - 09:56
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A siófoki rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek egy balatonszabadi sofőrt.

A körzeti megbízottak 2019. október 11-én 11 óra 35 perckor Balatonszabadi belterületén észleltek egy általuk ismert helyi lakost, aki jogosítvány nélkül közlekedett egy személyautóval. A rendőri jelzés ellenére a járművezető nem állt meg, hanem megpróbált elmenekülni, ezért követték, rövid időn belül utolérték és elfogták. Az igazoltatás során megállapították, hogy a férfi soha nem rendelkezett vezetői engedéllyel, ráadásul korábban több hatóság is eltiltotta a vezetéstől. A rendőrök a 19 éves sofőrt előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd őrizetbe vették. A többi közlekedési szabályszegés elkövetése miatt eljárást indítottak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Életveszélyesen megsebesítette volt barátnőjét

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei kevesebb mint egy óra alatt azonosították és elfogták azt a férfit, aki életveszélyes sérülést okozott volt párjának. A BRFK emberölés kísérlete miatt folytat nyomozást a 38 éves férfival szemben.

 

Elfajult testvéri vita

Gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök azt a férfit, aki egy vitát követően megszúrta fivérét Hejőkeresztúron.

 

Roadpol eredmények Tolna megyéből

A megye rendőrei több mint öt tucat közlekedővel szemben intézkedtek, akik vagy a biztonsági övvel nem rögzítették magukat, vagy menet közben kézben tartott telefont használtak.