Mikulásnapi akció

2019. 12. 07., szo - 10:38
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Polgárőrökkel és diákokkal közösen szervezett közlekedésbiztonsági ellenőrzést a Kecskeméti Rendőrkapitányság.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság körzeti megbízottja 2019. december 6-án az orgoványi polgárőrökkel és az Orgoványi Általános Iskola diákjaival közösen tartott akciót a gyalogosok biztonságos közlekedésének elősegítése érdekében.

Négy polgárőr és öt diák segítette Frankó Balázs rendőr főtörzsőrmester munkáját. A körzeti megbízott láthatósági mellényeket, míg segítői szaloncukrokat osztottak a gyalogosoknak Mikulás napja alkalmával. Az édességből az ellenőrzött járművezetők is kaptak.

A rendhagyó akció során mindenki örömére az orgoványi Télapó is megjelent.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Újabb három határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Fürdőzés veszélyei a Tiszánál

A nyári idény elmaradhatatlan velejárója a szabad strandok látogatása, azonban ez a felüdülési lehetőség számos veszélyt rejthet magában.

 

Három határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.