Négy baleset, öt sérült

2020. 10. 14., sze - 09:29
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt napon két személyi sérüléssel és két anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök Nógrád megyében.

Egy 17 éves fiú közlekedett a városközpont irányába személygépkocsival Salgótarján belterületén, a Budapesti úton 2020. október 13-án a reggeli órákban, amikor az egyik gyalogos átkelőhelyen áthaladó férfit járművével elsodort. A gyalogos a baleset következtében megsérült. 

A délutáni órákban a 2-es számú főúton, a rétsági körforgalom közelében haladt személygépkocsival egy 26 éves férfi, amikor járművével nekiütközött egy előtte haladó és forgalmi okok miatt lassító másik gépkocsinak. A balesetben négy személy sérült meg, a járművekben anyagi kár keletkezett.

A megye területén az elmúlt napon a rendőrök további két anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a gépjárművezetőket, hogy az időjárási viszonyoknak megfelelően, fokozott figyelemmel és körültekintően közlekedjenek, különösen figyeljenek a gyalogosokra!

 

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük Fekete Györgyöt

A csongrádi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 41 éves helybeli férfi megtalálásában.

 

Tetten ért tolvaj

A dabasi rendőrök elfogták azt a 25 éves férfit, aki a gyanú szerint egy örkényi házból pénzt lopott, ahova másnap visszament és négy tyúkot akart elvinni. Útját állták.