Neked munka, nekem álom

2019. 05. 22., sze - 13:38
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy őcsényi fiatalember volt a vendége a szekszárdi rendőröknek.

A rendőrség munkájával ismerkedhetett meg az a fiatal, akit 2019. május 21-én látott vendégül a Szekszárdi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója.

A program lényege, hogy fogyatékossággal élő emberek számára lehetőséget biztosítson álmaik munkahelyén, az adott szakterület tevékenységének megismerésére.

A fiúval – aki a rendőri hivatás iránt érdeklődik – a rendőrkapitányság vezetője a rendőrség felépítéséről, a szakterületek legfontosabb tevékenységéről beszélgetett, majd dr. Buda Bernadett rendőr őrnagy kalauzolta végig a rendőrkapitányságon a nap folyamán.

Megismerkedett az egyenruhával, a rendőrautóval, egyéb szolgálati felszerelésekkel, eszközökkel, míg a Bűnügyi Technikai Osztályon a nyomrögzítés technikájával.

kép

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A helyszínen elfogták a szúrkálót

A gyanú szerint két férfi összeszólalkozott, majd a fiatalabbik több késszúrással megsebesítette vitapartnerét, aki ennek következtében életét vesztette.

 

Miniszteri elismerést kapott

Smajda Ilona Márta r. alezredes, a Szekszárdi Rendőrkapitányság kiemelt főelőadója hosszú évtizedeken keresztül végzett kiemelkedő munkáját köszönték meg.