Nem adott elsőbbséget, balesetet okozott

2018. 01. 14., v - 09:53
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Megsérült egy motoros Beleden, amikor nem adott elsőbbséget egy személyautónak és ezzel közúti közlekedési balesetet okozott.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2018. január 13-án 13 óra 30 perckor Beled belterületén. Egy motorkerékpár vezetője haladt a Hársfa utca irányából a Fűzes utca irányába. A Széchenyi utca kereszteződéséhez érve – a kihelyezett elsőbbségadást szabályozó jelzőtábla utasítása ellenére – nem biztosított elsőbbséget egy neki jobbról, szabályosan érkező személyautónak. A motoros behajtott a kereszteződésbe és összeütközött a gépkocsival.

Baleset 1

A baleset során - az elsődleges megállapítások alapján – a motor vezetője könnyű sérüléseket szenvedett. Az ütközés körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Baleset 2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 25 éves román sofőr ellen, aki 12 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Lezárt akta: Jockey kalandjai

A dunakeszi rendőrök befejezték a staffordshire terrier tolvaja elleni nyomozást, a gyanúsítottal szemben vádemelést javasoltak.