Nem akart gyalogolni, ezért lopott egy biciklit

2020. 01. 31., p - 08:20
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A hajdúsámsoni körzeti megbízott felismerte az elkövetőt, így a kerékpárt még aznap visszakapta a tulajdonosa.

Egy nő tett feljelentést a rendőrségen 2020. január 30-án arról, hogy Hajdúsámsonban egy élelmiszerboltnál hagyta a kerékpárját, amit valaki ellopott. A helyi körzeti megbízott a helyszínre ment, és visszanézte a bolt biztonsági kamerájának felvételeit, amin felismerte az elkövetőt. A helyi lakost otthonában számoltatta el az egyenruhás, amely során a férfi elmondta, hogy nem akart hazagyalogolni, ezért lopta el a biciklit.

A körzeti megbízott előállította a rendőrőrsre, a biciklit pedig visszaadta a tulajdonosának. A 32 éves férfinak lopás miatt kell felelnie.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Járvány idején sem ússzák meg

Az V. és a XIII. kerületi rendőrök a héten több betöréses lopás gyanúsítottját fogták el. A rendőrség a veszélyhelyzet mellett továbbra is ugyanolyan figyelmet fordít a közterületek nyugalmára és a bűncselekmények felderítésére, megelőzésére.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.