Nem fizette be a pénzbírságot

2019. 11. 09., szo - 08:03
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém megyében.

Az elmúlt 24 órában a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök három személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy főt vett őrizetbe, kilenc embert fogott el, közülük egyet az ellene érvényben lévő körözés alapján. Hat személyt állítottak elő, valamennyiüket ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

A Devecseri Rendőrőrs munkatársai Noszlop belterületén igazoltattak egy 27 éves verpeléti lakost 2019. november 8-án 8 óra 40 perckor. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfival szemben az Egri Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja, továbbá az Egri Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki és elfogását rendelte el, mivel nem fizette meg a kiszabott pénzbírságot. A meg nem fizetett bírságot elzárásra változtatták át, melynek letöltését nem kezdte meg a körözött személy. A férfit a rendőrök előállították a Devecseri Rendőrőrsre, majd a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálos közlekedési baleset Békéscsaba közelében

Halálos közlekedési baleset történt a 44-es számú főúton, Békéscsaba közelében, ahol egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi összeütközött. A balesetben az autót vezető férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Tolvaj Karcagon

A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a Karcagon történt lopás gyanúsítottját.

 

Fegyverek és lőszerek

A Nagyatádi Rendőrkapitányság befejezte a nyomozást az illegális lőfegyverek ügyében.