Nem kezdte meg szabadságvesztését

2020. 02. 14., p - 09:05
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó és két anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány két főt vett őrizetbe, hat személyt fogott el, közülük kettőt az ellenük kiadott körözés alapján. Tizenhét főt állítottak elő, köztük tizenhat személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A körzeti megbízottak 2020. február 13-án 11 óra 34 perckor Várpalotán, a vasútállomáson igazoltattak egy 30 éves helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a nő ellen a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki, mivel nem kezdte meg jogerős büntetésének letöltését.

A körzeti megbízottak a körözött személyt előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra, majd a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Segítségnyújtás elmulasztása lehet a vád

A szekszárdi rendőrök befejezték a nyomozást annak a tolnai sofőrnek az ügyében, aki a gyanú szerint balesetet okozott és segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.