Nem rendelkeztek vezetői engedéllyel

2021. 09. 28., k - 08:15
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A zalai rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek két férfit.

A nagykanizsai járőrök 2021. szeptember 27-én délután, Zalakomár Fő utcában igazoltattak egy 31 éves cserszegtomaji gépjárművezetőt. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel.

A Lenti Rendőrkapitányság munkatársai 2021. szeptember 28-án 2 óra 12 perckor Tornyiszentmiklósnál ellenőriztek egy gépjárművel közlekedő 30 éves kántojánosi lakost, aki vezetői engedélyt nem tudott átadni a rendőröknek, mivel nem volt neki.

Mindkét férfit a rendőrök előállították és velük szemben – őrizetbe vételük mellett – engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.