Nem vezethetett volna

2019. 09. 11., sze - 11:42
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A zalai rendőrök előállították és szabálysértési őrizetbe vették azt a férfit, aki eltiltás hatálya alatt vezette gépjárművét.

A járőrök 2019. szeptember 10-én 9 óra 45 perckor Zalaszentivánon ellenőrzés alá vontak egy személygépkocsit illetve annak vezetőjét.  Az intézkedés során kiderült, hogy a férfit a bíróság eltiltotta a járművezetéstől; ezért a rendőrök előállították a zalaegerszegi rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették.

Vele szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárás indult.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben a közlekedési szabályoknak megfelelően közlekedjenek!

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyíltan a szegedi nyílt napon

A Szegedi Rendészeti Szakgimnáziumban február 7-én tartottak nyílt napot. A közel száz érdeklődő fiatal bepillantást nyerhetett az intézmény életébe. Láthattak csapatszolgálati, alaki, kutyás, önvédelmi és fegyverbemutatót, megismerkedhettek a bűnügyi helyszínelők és a határvadászok munkájával, valamint megnézhették, milyen körülmények között tanulhatnak, ha beadják a jelentkezési lapot.

 

Kapcsolati tőke

Az érvényesülés zálogaként ismert kapcsolati tőkét kamatoztatta két Heves megyei körzeti megbízott, amikor egy hevesi idősek otthonának betörőjét derítették fel. A rövid idő alatt befutó lakossági információkból eredményt kovácsoltak.

 

Derűs nap Adyligeten

Az Adyligeti Rendészeti Szakgimnáziumban február 6-án tartottak nyílt napot. Megnyitóbeszéde elején, miután köszöntötte a megjelent több száz érdeklődő középiskolást, Sóti Kálmán ezredes, iskolaigazgató utalt arra, hogy a rendőri komoly és felelősségteljes hivatás.

 

Egy művelet más szemszögből

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kábítószer-ellenes egységénél a mindennapok része a nyomozás, felderítés, és az elkövetők vagy sok esetben elkövetői csoportok elfogása.

 

Hívásfogadók ünnepe

A Miskolci és a Szombathelyi Hívásfogadó Központban programsorozatokkal várták az érdeklődőket a 112-es egységes európai segélyhívó szám (EENA) napján, február 11-én. Idén először csatlakozott a kezdeményezés népszerűsítéséhez a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztálya is.