Nem volt megfelelő a követési távolság

2017. 06. 27., k - 09:47
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A berettyóújfalui rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki balesetet okozott a 42-es számú főúton.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 47 éves férfival szemben.

A román állampolgárságú férfi 2017. május 2-án 12 óra 40 perc körül közlekedett az általa vezetett Mercedes típusú kisteherautóval  a 42-es számú főúton Berettyóújfalu felől Mezőpeterd irányába. A sofőr nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte forgalmi okból megálló kamion mögött, ezért annak hátulról nekiütközött. A balesetet követően a kisteherautó mögött közlekedő gépjármű vezetője szintén nem megfelelően választotta meg a követési távolságát és nekiütközött az előtte már álló járműnek, amely során utasa súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőrség a román férfival szemben a nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészség részére.

BalesetBaleset


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Földkábelt loptak

Két szlovák férfi a munkahelyéről lopott vörösréz kábeleket, amit később értékesíteni akartak. A komáromi rendőrök elfogták és kihallgatták a tetteseket.

 

Négy évtized egy munkahelyen

Negyven év munkaviszony után nyugállományba vonult a Csongrád Megyei Rendőr- főkapitányság állományából Csenkeiné Örkényi Eleonóra. A pénzügyi szakember egész életében egy területen dolgozott.