Nógrád megye közútjain történt

2020. 10. 31., szo - 08:55
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt napon két személyi sérüléssel és két anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Kisterenye irányából haladt személygépkocsival Rákóczibánya felé egy 39 éves nő 2020. október 30-án 8 óra körül, amikor egy balra ívelő kanyarban áttért a szemközti forgalmi sávba és összeütközött az ott közlekedő személygépkocsival. A balesetben mindkét gépkocsi vezetője és további egy utas sérült meg.

Salgótarjánban egy 30 éves nő közlekedett személygépkocsival 18 óra 10 perckor, amikor a Rákóczi út és az Arany János út kereszteződésében összeütközött egy motorkerékpárossal. A balesetben egy ember sérült meg.

A megye területén az elmúlt napon további két anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén, és két ittas vezetővel szemben intézkedtek.

Kérjük az utakon közlekedő járművezetőket, hogy vezessenek fokozott óvatossággal és körültekintéssel! Járműveik sebességét az út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg!

 

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálos baleset az M7-es autópályán

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset miatt időszakosan forgalomkorlátozásra kell számítani az M7-es autópályán, Székesfehérvár külterületén.