Nyakláncokat lopott

2019. 12. 13., p - 14:20
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Rövid időn belül elfogták azt a férfit, aki Jászberény egyik utcáján eltulajdonította egy férfi nyakláncait.

A Jászberényi Rendőrkapitányság eljárást indított lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt R. Kálmán helyi lakos ellen. A 43 éves férfi 2019. december 12-én 19 óra után Jászberény egyik utcájában egy 58 éves férfi nyakából kitépett két nyakláncot és a helyszínről elszaladt. A rendőrök a beszerzett adatok alapján rövid időn belül azonosították, majd elfogták a jogsértőt, akit a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak. A rendőrök a gyanúsítottnál az egyik nyakláncot megtalálták és lefoglalták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Leintették a rendőröket

Egy járókelő kért segítséget a pilisvörösvári körzeti megbízottaktól, akik a mentők érkezéséig újraélesztettek egy sérült, eszméletlen férfit.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 73 határsértő Csongrád-Csanád megyében szombaton. A rendőrök 48 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 9 személyt elfogtak, 30 fő bejutását pedig megakadályozták.

 

Lezárt akta: nem adott elsőbbséget

A bajai rendőrök vádemelést javasolnak azzal a férfivel szemben, aki közlekedési szabályt szegett, és ezért egy motoros megsérült.

 

Határsértőket tartóztattak fel Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.