Ok nélkül repültek az üvegek

2019. 08. 09., p - 09:40
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség elfogta azt az oroszlányi férfit, aki szándékosan söpörte le a szeszes italokat a polcokról.

A rendőrségre 2019. augusztus 8-án reggel érkezett a bejelentés, hogy Oroszlányban, az egyik áruházban egy férfi agresszívan viselkedik és szándékosan szeszes italokat sodor le a polcokról. A járőrök a tettest a helyszínen elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott. A férfi ellen garázdaság és kisebb kárt okozó rongálás bűncselekmények elkövetése miatt kezdeményeztek büntetőeljárást. Gyanúsítotti kihallgatása során az oroszlányi férfi a cselekmények elkövetését beismerte, azonban tettére magyarázatot nem tudott adni.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.