Őrjöngés a kocsmánál

2021. 12. 08., sze - 08:54
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A kaposvári agresszor nem tudta elfogadni, hogy kitessékelték az egységből.

Az eljárás adatai alapján 2021. december 7-én 21 órakor egy kaposvári italboltban egy vendég az ittassága miatt vállalhatatlanul viselkedett, ezért megkérték, hogy távozzon. Ennek eleget tett, ellenben torkaszakadtából üvölteni kezdett, és nagy erővel rángatni kezdte az üzlet ablakán lévő biztonsági rácsot. Az egyik pultos hölgy ekkor kiment hozzá és felszólította, hogy hagyja abba, emiatt a férfi dühében megütötte, meg egy másik vendéget is, aki a nő védelmére kelt. Mindkét sértettnek 8 napon belül gyógyuló sérülése keletkezett. A rendőrök az 51 éves helyi lakost a helyszínen elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók V. Zoltánt garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy órán belül kattant a bilincs

A feltételezett elkövetőket rövid időn belül elfogták a debreceni rendőrök. Felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás gyanúja miatt indult eljárás velük szemben.

 

Vádemelési javaslat a bűnszervezet vezetője ellen

Az Egyesült Királyságban élő irányító személy és a magyarországi csoport tagjai az „unokázós-csalás” módszerével 2020. április 3-16. között összesen hat nyugdíjast tévesztettek meg. A szekszárdi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

24 óra

A rendőrök azonosítottak, majd elfogtak egy 31 éves férfit, aki egy késsel többször megszúrta szerelmi riválisát Szegeden.