Országos összesítő

2017. 11. 14., k - 04:22
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

Az elmúlt 24 órában a rendőrök 60 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 4 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 4 személy vesztette életét, 20 súlyos és 36 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 152 személyt fogott el, közülük 57 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 67 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 213 személyt állítottak elő, köztük 104 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 12 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 113 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén 2017. november 13-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 21 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron.

A rendőrök és a katonák 17 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon. Közokirat-hamisítás miatt 2 személy ellen indult büntetőeljárás.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ellopta a Bitcoin vételárát

Befejezték a nyomozást a várkerületi rendőrök annak a férfinak az ügyében, aki bitcoint akart eladni ismerősének, de helyette a vételárát lopta el.

 

Visszapillantó – „üveges”- tekintet

Egy ózdi férfi ittasan nekihajtott egy rendőrautónak, amelyet követően intézkedés alá vonták a járőrök, majd másnap újra kiszűrték a forgalomból, mivel ismételten ittasan vezetett, ráadásul jogosítvány nélkül.

 

Táskát lopott

Az érdi rendőrök azonosították és elfogták a gyanúsítottat.