Országos összesítő

2017. 12. 13., sze - 04:25
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

Az elmúlt 24 órában a rendőrök 45 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 2 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 2 személy vesztette életét, 11 súlyos és 32 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 148 személyt fogott el, közülük 48 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 75 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 211 személyt állítottak elő, köztük 107 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 8 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 101 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén 2017. december 12-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 30 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök és a katonák 1 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.