Országos összesítő

2018. 01. 12., p - 05:12
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

Az elmúlt 24 órában a rendőrök 41 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 13 súlyos és 28 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 153 személyt fogott el, közülük 44 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 84 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 201 személyt állítottak elő, köztük 89 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 7 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 108 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén 2018. január 11-én 0 óra és 2018. január 11-én 24 óra közötti időszakban a rendőrök 15 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron.

A rendőrök és a katonák 15 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon, további 1 személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Negyven forintot raboltak

Letartóztatásban vannak már azok a férfiak, akik több bűncselekményt is elkövettek Kazincbarcikán.

 

Ittasan vezettek

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte azokban az ügyekben a vizsgálatokat, amelyeket három járművezetővel szemben folytatott.

 

Késsel, ököllel

A rendőrök elfogták azt a három férfit, akik Debrecenben verekedtek össze.

 

Betört kirakat

Nemcsak a lopással gyanúsítható kecskeméti férfit, hanem az orgazdát is elfogták egy nap alatt a rendőrök.

 

Körözött Toyota hamis alvázszámmal

A magyar rendőrök a német hatóságok által körözött személyautót foglaltak le Csongrád megyében. A sofőrrel szemben egyedi azonosító jellel visszaélés miatt indult eljárás.

 

Személyvonaton bújt meg

Egy vonat hálófülkéjében megbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra egy illegális migráns.