Országos összesítő

2018. 02. 14., sze - 04:59
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

Az elmúlt 24 órában a rendőrök 44 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 1 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 1 személy vesztette életét, 10 súlyos és 33 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 178 személyt fogott el, közülük 56 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 87 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 200 személyt állítottak elő, köztük 103 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 8 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 117 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén 2018. február 13-án 0 óra és 2018. február 13-án 24 óra közötti időszakban a rendőrök 8 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron.

A rendőrök és a katonák 2 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Anya és fia rabolt pénzt az idős férfitól

Rablás miatt indult büntetőeljárás egy 50 éves badacsonytördemici nő és 16 éves fia ellen, a Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Szemeteskukát dobáltak

A tiszakécskei nyomozók alig egy héten belül másodjára vették őrizetbe a tegnapi garázdaság egyik gyanúsítottját.

 

Kamionokban bújtak meg

Tompánál két tehergépjármű rakterében elbújva próbált meg Magyarország területére bejutni két migráns csoport.

 

Két helyszín, két súlyos sérült

Gyulán egy kerékpárosnak, Orosházán egy kerékpárját toló gyalogosnak ütközött teherautó. A baleseteket a gyanú szerint mindkét esetben a tehergépkocsi-vezetők okozták. A rendőrség az ügyek vizsgálatát befejezte.