Országos összesítő

2018. 08. 15., sze - 05:25
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

2018. augusztus 14-én a 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 63 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 2 halálos kimenetelű balesetben 2 ember életét vesztette,16 súlyos és 45 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 134 személyt fogott el, közülük 30 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 75 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 217 személyt állítottak elő, köztük 97 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 13 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 103 esetben foganatosítottak.

A rendőrök 3 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon. További 2 fővel szemben közokirat-hamisítás miatt indítottak büntetőeljárást.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Magánlaksértés és testi sértés

A nyomozók őrizetbe vették azt a három helybélit, akik a gyanú szerint berúgták az egyik kiskunhalasi ingatlan kapuját, majd az udvaron bántalmazták az ott lakó férfit.

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.