Országos összesítő

2018. 08. 30., cs - 05:01
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt nap eseményei számokban.

Magyarország területén 2018. augusztus 29-én 0 órától 2018. augusztus 29-én 24 óráig a rendőrök 48 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 16 súlyos és 32 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 162 személyt fogott el, közülük 47 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 87 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 202 személyt állítottak elő, köztük 99 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 28 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 104 esetben foganatosítottak.

A rendőrök 16 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök és a katonák 1 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.  

Magyarország területén 1 fő határsértőt fogtak el a rendőrök, további 1 személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörés közben érték tetten

A gödöllői rendőrök egy 19 éves férfit vettek őrizetbe, aki a gyanú szerint az elmúlt napokban több betörést is elkövetett Gödöllő és Bag területén.

 

Kamionban bújt meg

Egy külföldi férfi próbált meg Tompánál jogellenesen bejutni Magyarország területére.

 

Alsóneműjében rejtette el

A mosonmagyaróvári rendőrök kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt fogtak el két férfit.

 

Más bankkártyáját használta

Csalás bűntett elkövetése miatt indult eljárás egy 37 éves nemesszalóki lakos ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

 

Baleset az M6-os autópályán

Ercsi térségében szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi, ezért a főváros felé vezető oldalon forgalomkorlátozásra kell számítani.