Országos összesítő

2018. 09. 08., szo - 05:09
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

2018. szeptember 7-én a 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 50 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 11 súlyos és 39 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 156 személyt fogott el, közülük 37 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 93 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 201 személyt állítottak elő, köztük 96 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 7 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 107 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén 14 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. További 2 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem szeretett buszozni

A hódmezővásárhelyi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy mindszenti férfit, aki eltulajdonított egy kerékpárt a belvárosban. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Telefont rabolt

A gödöllői rendőrök őrizetbe vették azt a 32 éves férfit, aki kirabolt egy 11 éves fiút Bagon.

 

Spártai 300

Debrecenben került megrendezésre a VIII. Spártai 300 Rendészeti Országos Bajnokság.

 

Hamis bérleteket gyártottak és árultak

Az újpesti nyomozók befejezték annak a négy férfinak az ügyét, akik kilopták az egyik jegyautomatából a hőpapírszalagot, majd az abból készített hamis bérleteket, illetve jegyeket 26 vásárlónak adták el.