Országos összesítő

2019. 08. 19., h - 04:59
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt nap eseményei számokban.

A rendőrök 2019. augusztus 18-án a 0 óra és 24 óra közötti időszakban 52 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 2 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 2 személy vesztette életét, 17 súlyos és 33 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 182 személyt fogott el, közülük 15 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 147 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 186 személyt állítottak elő, köztük 84 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 26 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 88 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 3 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron.

Magyarország területén 6 fő határsértőt fogtak el a rendőrök és a katonák, további 1 személy ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy határsértőt fogtak el a rendőrök Békéscsabán

A magát algériainak valló férfit a vasútállomáson ellenőrizték. Nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállítják.

 

Szerszámokat lopott

A kiskunmajsai rendőrök egy 21 éves helyi férfit gyanúsítanak a betöréssel.

 

Falfirkák a lakótelepen

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 28 éves helyi lakost hallgattak ki gyanúsítottként.