Országos összesítő

2019. 08. 19., h - 04:59
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt nap eseményei számokban.

A rendőrök 2019. augusztus 18-án a 0 óra és 24 óra közötti időszakban 52 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 2 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 2 személy vesztette életét, 17 súlyos és 33 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 182 személyt fogott el, közülük 15 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 147 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 186 személyt állítottak elő, köztük 84 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 26 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 88 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 3 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron.

Magyarország területén 6 fő határsértőt fogtak el a rendőrök és a katonák, további 1 személy ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Közös akció

Rendőrök, polgárőrök, erdészek és halőrök tartottak fokozott ellenőrzést Pápán és környékén.