Országos összesítő

2019. 09. 05., cs - 02:25
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

2019. szeptember 4-én a 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 64 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 24 súlyos és 40 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 159 személyt fogott el, közülük 42 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 80 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 199 személyt állítottak elő, köztük 93 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 9 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 83 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 3 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, további 4 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Magyarország területén 7 fő határsértőt fogtak el a rendőrök és a katonák, további 5 személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A piros hiába tilos?!

A miskolci rendőröknek három órán belül nyolc olyan esetben kellett intézkedniük, amikor a járművezetők a jelzőlámpa tilos jelzése ellenére is továbbhaladtak.

 

Négy őzike is elhullott a balesetekben

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai az elmúlt 24 órában négy esetben intézkedtek az illetékességi területükön történt vadelütések kapcsán.

 

Baleset szemtanúit keressük

A kiskunfélegyházi rendőrök a lakosság segítségét kérik a baleset körülményeinek tisztázása érdekében.