Országos összesítő

2019. 09. 10., k - 05:26
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

Magyarország területén 2019. szeptember 9-én 0 és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 53 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből egy halálos kimenetelű közlekedési balesetben négy személy vesztette életét, 12 súlyos és 40 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 134 személyt fogott el, közülük 32 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 63 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 225 személyt állítottak elő, köztük 124 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 8 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 85 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 55 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, 2 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon, további 1 személy ellen közokirat-hamisítás, 2 személy ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopott, a rendőrség büntetőeljárást indított ellene

Szállásadója széfét feszítette fel egy férfi Gyulán. Több mint egymillió forintot és egy aranygyűrűt vett ki belőle. A nyomozók megtalálták az ékszert, illetve a pénz egy részét és visszaadták a tulajdonosnak.