Országos összesítő

2019. 10. 23., sze - 04:55
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

2019. október 22-én a 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 64 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 17 súlyos és 47 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 174 személyt fogott el, közülük 58 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 62 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 249 személyt állítottak elő, köztük 143 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 10 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 86 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 18 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök 6 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Magyarország területén 5 fő határsértőt fogtak el a rendőrök.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Halálos közlekedési baleset Békéscsaba közelében

Halálos közlekedési baleset történt a 44-es számú főúton, Békéscsaba közelében, ahol egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi összeütközött. A balesetben az autót vezető férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.