Országos összesítő

2019. 11. 08., p - 04:55
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

2019. november 7-én a 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 38 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 1 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 1 személy vesztette életét, 5 súlyos és 32 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 179 személyt fogott el, közülük 55 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 87 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 180 személyt állítottak elő, köztük 94 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 7 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 86 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 48 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök 12 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálos közlekedési baleset Békéscsaba közelében

Halálos közlekedési baleset történt a 44-es számú főúton, Békéscsaba közelében, ahol egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi összeütközött. A balesetben az autót vezető férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Tolvaj Karcagon

A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a Karcagon történt lopás gyanúsítottját.