Országos összesítő

2019. 11. 20., sze - 04:59
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

2019. november 19-én a 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 45 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 2 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 2 személy vesztette életét, 10 súlyos és 33 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 203 személyt fogott el, közülük 65 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 80 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 204 személyt állítottak elő, köztük 136 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 8 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 105 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 41 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök 41 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Magyarország területén 5 fő határsértőt fogtak el a rendőrök, további 1 fő ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ugrani készült, megmentették

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei mentették meg annak a nőnek az életét, aki egy társasház lépcsőházi ablakában állva, végzetes lépésre szánta el magát.

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonkilenc határsértő Csongrád megyében. A rendőrök huszonhét főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, két személyt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.