Országos összesítő

2019. 12. 08., v - 04:59
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt nap eseményei számokban.

Magyarország területén 2019. december 7-én 0 órától 24 óráig a rendőrök 64 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek,  amelyből 11 baleset súlyos és 53 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 167 személyt fogott el, közülük 36 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 93 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 152 személyt állítottak elő, köztük 90 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 8 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 122 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 128 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, 9 főt megakadályoztak az ország területére történő illegális belépésben.

Hazánk területén 17 fő határsértőt fogtak el a rendőrök.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.