Országos összesítő

2019. 12. 13., p - 05:20
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

Magyarország területén 2019. december 12-én 0 és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 47 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 15 súlyos és 32 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 200 személyt fogott el, közülük 64 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 86 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 197 személyt állítottak elő, köztük 112 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 13 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 84 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 95 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, 40 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Hazánk területén 9 fő határsértőt fogtak el a rendőrök és a katonák, további 5 személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Vaskútnál

A magát szír állampolgárnak valló férfit a rendőrök visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

 

Határsértők Katymárnál

Afgán állampolgárnak vallották magukat azok az illegális migránsok, akik Katymárnál jogellenesen akartak az országba bejutni.

 

Két határsértő Tiszaszigetnél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.