Országos összesítő

2020. 01. 18., szo - 05:07
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

2020. január 17-én a 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 35 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 3 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 3 ember vesztette életét, 7 súlyos és 25 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 225 személyt fogott el, közülük 55 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 103 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 189 személyt állítottak elő, köztük 106 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 3 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 89 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 113 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, 21 főt megakadályoztak az ország területére történő illegális belépésben.

Hazánk területén 9 fő határsértőt fogtak el, 3 személy ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hét határsértőt fogtak el a rendőrök Battonya közelében

A hét külföldi közül ketten szomáliai, öten pedig iraki állampolgárnak mondták magukat. Személyazonosságukat és magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni, ezért a rendőrök előállítják őket.