Országos összesítő

2020. 03. 31., k - 05:16
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

Magyarország területén 2020. március 30-án 0 órától 2020. március 30-án 24 óráig a rendőrök 9 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 1 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 1 személy vesztette életét, 2 súlyos és  6 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 107 személyt fogott el, közülük 27 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 59 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 132 személyt állítottak elő, köztük 84 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 1 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 87 esetben történt.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 8 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálát várták és közben meglopták

A belvárosi nyomozók elfogták azt a házaspárt, akik miközben rokonuk kórházban volt, magukhoz vették az idős asszony bankkártyáját, és arról több mint négymillió forintot költöttek.

 

Három szír határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.