Országos összesítő

2020. 04. 02., cs - 03:44
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt nap eseményei számokban.

Magyarország területén 2020. április 1-jén 0 és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 15 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 1 halálos kimenetelű közlekedési balesetben egy ember életét vesztette, 3 baleset súlyos, 11 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 122 személyt fogott el, közülük 28 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 67 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 136 személyt állítottak elő, köztük 87 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 6 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 85 esetben történt.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 7 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éjszakai migrációs nyomás Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 59 határsértő Csongrád megyében éjszaka. A rendőrök 23 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 36 fő bejutását pedig megakadályozták.

 

Bilincsben a kerékpártolvaj

A pilisvörösvári rendőrök elfogták azt a 47 éves budapesti férfit, aki az elmúlt időszakban három bringát is elkötött Solymáron.