Országos összesítő

2020. 06. 30., k - 02:24
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

Magyarország területén 2020. június 29-én a 0 és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 55 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 17 súlyos és 38 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 158 személyt fogott el, közülük 42 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 99 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 233 személyt állítottak elő, köztük 126 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 8 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 132 esetben történt.

Magyarország területén ezen a hétvégén a rendőrök és katonák 30 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, további 25 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon, további 2 személy ellen közokirat-hamisítás, 1 személy ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

23 millió forintot lopott a munkahelyéről

A komáromi nyomozók kihallgatták azt a 65 éves nőt, aki fél éven keresztül heti rendszerességgel lopott a munkáltatójától. A pénz egy részét a nyomozók lefoglalták az abból vásárolt termékekkel együtt.

 

Mezőgazdasági járművek a forgalomban

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét a mezőgazdasági gépek közlekedésével kapcsolatos fokozott baleseti kockázatokra.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.