Országos összesítő

2020. 07. 12., v - 05:03
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

Magyarország területén a 2020. július 11-én a 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 50 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 2 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 2 személy vesztette életét, 19 súlyos és 29 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 252 személyt fogott el, közülük 32 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 153 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 249 személyt állítottak elő, köztük 115 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 42 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 163 esetben történt.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 46 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök 19 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon. Hazánk területén 37 fő határsértőt fogtak el a rendőrök és katonák, továbbá 3 személy ellen közokirat-hamisítás bűntett miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az embercsempész és utasa

Embercsempészés és közokirat-hamisítás miatt indult eljárás egy belga nő ellen, aki egy magát afgán állampolgárnak valló férfit próbált meg Magyarország területére beutaztatni Röszkénél.