Országos összesítő

2020. 08. 01., szo - 02:44
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt nap eseményei számokban.

Magyarország területén 2020. július 31-én a 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 55 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 1 halálos kimenetelű közlekedési balesetben egy ember életét vesztette, 18 súlyos és 36 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 186 személyt fogott el, közülük 37 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 111 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 235 személyt állítottak elő, köztük 116 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 15 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 116 esetben történt.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és katonák 43 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron a magyar-szerb határon.

Hazánk területén 8 fő határsértőt fogtak el a rendőrök. Két fő ellen embercsempészés miatt, 2 személlyel szemben közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás. 

 
 
 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset a 37-es számú főúton

Az újharangodi és a bekecsi elágazás között történt baleset miatt a rendőrök teljes szélességében lezárták az utat.

 

Határsértőket tartóztattak fel Szatymaznál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.