Országos összesítő

2020. 08. 14., p - 02:27
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt nap eseményei számokban.

Magyarország területén a 2020. augusztus 13-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 61 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 2 balesetben 2 személy vesztette életét, 11 súlyos és 48 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 177 személyt fogott el, közülük 43 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 104 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 228 személyt állítottak elő, köztük 112 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 17 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés  97 esetben történt.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és katonák 74 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, további 4 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon. Magyarország területén 1 fő határsértőt fogtak el a rendőrök, további 1 fő ellen embercsempészés miatt és 2 személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.