Országos összesítő

2020. 09. 13., v - 01:13
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt nap eseményei számokban.

Magyarország területén a 2020. szeptember 12-én a 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 47 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 2 halálos kimenetelű közlekedési balesetben három ember életét vesztette, 13 baleset súlyos és 32 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 179 személyt fogott el, közülük 18 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 134 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 217 személyt állítottak elő, köztük 113 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 22 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 119 esetben történt.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 45  jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök 40 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Magyarország területén 11 fő határsértőt fogtak el a rendőrök, további 2 fő ellen embercsempészés bűntett miatt indult büntetőeljárás. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

18 embert fogtak el a rendőrök

Egy román kisbuszt vezettek ki a Pest megyei rendőrök, a sofőrt és társát, valamint 16, magát afgán állampolgárnak valló migránst állítottak elő.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.