Országos összesítő

2020. 09. 15., k - 04:52
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

Magyarország területén a 2020. szeptember 14-én a 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 56 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 1 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 1 személy vesztette életét, 14 súlyos és 41 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 161 személyt fogott el, közülük 33 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 95 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 196 személyt állítottak elő, köztük 78 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 9 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 104 esetben történt.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 52 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök 19 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon. Magyarország területén 7 fő határsértőt fogtak el.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.