Országos összesítő

2020. 09. 16., sze - 05:08
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

Magyarország területén a 2020. szeptember 15-én a 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 50 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 2 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 2 személy vesztette életét, 14 súlyos és 34 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 192 személyt fogott el, közülük 44 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 99 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 231 személyt állítottak elő, köztük 122 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 12 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 109 esetben történt.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 112 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök 21 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon. Magyarország területén 2 fő határsértőt fogtak el.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Élet a reptéren

Amikor utoljára, még tavaly ősszel a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren jártunk, szinte teljesen kihalt volt.

 

Csúcsban kerekeznek

A magyar tenger nyugati szegletében, Keszthelyen és Hévízen is felkészültek a rendőrök a nyári idegenforgalmi csúcsszezonra.

 

Ittas járművezetés, baleset, baleset

Mezőkövesd közelében vezetett ittasan egy férfi, aki az út melletti árokba hajtott, majd az ennek következtében kialakult forgalmi torlódás során egy másik figyelmetlen sofőr is balesetet okozott.