Országos összesítő

2020. 09. 22., k - 04:50
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

Magyarország területén 2020. szeptember 21-én a 0 és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 62 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 3 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 4 személy vesztette életét 25 súlyos és 34 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 165 személyt fogott el, közülük 48 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 79 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 183 személyt állítottak elő, köztük 83 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 10 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 73 esetben történt.

Magyarország területén a rendőrök és katonák 103 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, további 3 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon, további 1 személy ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb migráns rendőrkézen

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.