Országos összesítő

2020. 10. 15., cs - 05:13
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

Magyarország területén a 2020. október 14-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 48 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 1 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 1 személy vesztette életét, 14 súlyos és 33 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 170 személyt fogott el, közülük 51 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 64 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 198 személyt állítottak elő, köztük 126 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 3 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 80 esetben történt.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 151 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök 68 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon. 

Hazánk területén 6 fő határsértőt fogtak el a rendőrök, 1 személy ellen embercsempészés 1 személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Véradás Dombóváron

A városi rendőrkapitányság munkatársai ismét hozzájárultak a rászorulók életének megmentéséhez.

 

Őzikét mentettek az árvízből

Szabadidős rendőrtől kért segítséget egy helyi vadász Tiszaszederkénynél egy, az árvíz miatt bajbajutott állat megmentéséhez.