Országos összesítő

2020. 10. 24., szo - 03:43
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

Magyarország területén 2020. október 23-án a 0 és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 28 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 2 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 3 ember vesztette életét 8 súlyos és 18 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 198 személyt fogott el, közülük 32 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 118 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 189 személyt állítottak elő, köztük 97 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 12 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 87 esetben történt.

Magyarország területén a rendőrök és katonák 149 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, további 19 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Hazánk területén 6 fő határsértőt fogtak el a rendőrök és katonák, 3 személy ellen közokirat-hamisítás, további 3 személy ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltiltás hatálya alatt vezetett-őrizetbe vették

A nagykőrösi egyenruhások az egyik hiányzó irányjelzője miatt állították meg a sofőrt. Kiderült, hogy nem is ülhetett volna volán mögé. Két hatóság, több alkalommal is eltiltotta őt a járművezetéstől.