Országos összesítő

2020. 10. 27., k - 01:05
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt nap eseményei számokban.

Magyarország területén 2020. október 26-án 0 órától 24 óráig a rendőrök 21személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 5 súlyos és 16 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 132 személyt fogott el, közülük 23 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 66 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 177 személyt állítottak elő, köztük 108 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 3 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 73 esetben történt.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és katonák 84 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, további 37 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Hazánk területén 20  határsértőt fogtak el a rendőrök, további 4 személy ellen közokirat-hamisítás, 2 személy ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltiltás hatálya alatt vezetett-őrizetbe vették

A nagykőrösi egyenruhások az egyik hiányzó irányjelzője miatt állították meg a sofőrt. Kiderült, hogy nem is ülhetett volna volán mögé. Két hatóság, több alkalommal is eltiltotta őt a járművezetéstől.