Országos összesítő

2020. 11. 22., v - 04:13
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

Magyarország területén a 2020. november 21-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 29 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 6 súlyos és 23 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 162 személyt fogott el, közülük 23 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 75 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 132 személyt állítottak elő, köztük 62 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 5 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 87 esetben történt.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 127 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök 18 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Magyarország területén 8 fő határsértőt fogtak el a rendőrök, további 6 fő ellen embercsempészés miatt és 5 személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kereskedtek az új pszichoaktív anyaggal

A hónapokig tartó nyomozás eredményeként a Komárom-Esztergom megyei rendőrök hat főt hallgattak ki gyanúsítottként. A nyomozók a kutatások során új pszichoaktív anyagot, műszaki cikkeket és készpénzt foglaltak le.

 

Kerékpárt loptak, keressük őket

A szentesi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik két férfi azonosításában, akik egy kerékpárt tulajdonítottak el Szentes belvárosában.