Országos összesítő

2020. 11. 24., k - 03:30
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt nap eseményei számokban.

Magyarország területén 2020. november 23-án 0 órától 24 óráig a rendőrök 36 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 8 baleset súlyos és 28 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 171 személyt fogott el, közülük 43 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 60 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 154 személyt állítottak elő, köztük 81 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 3 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 76 esetben történt.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és katonák 100 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, további 155 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Hazánk területén 16 fő határsértőt fogtak el a rendőrök, további 2 személy ellen embercsempészés bűntett, 5 fővel szemben közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás. 

 
 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Önként jelentkezett

A rendőrkapitányságra önként ment be az a férfi, aki péntek este egy közlekedési baleset részese volt Debrecenben. A gyanú szerint a jármű vezetője megállás nélkül elhagyta a helyszínt.