Országos összesítő

2020. 12. 03., cs - 04:54
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban

Magyarország területén 2020. december 2-án a 0 és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 46 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 13 súlyos és 33 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 151 személyt fogott el, közülük 38 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 54 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 146 személyt állítottak elő, köztük 97 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 4 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 89 esetben történt.

Magyarország területén a rendőrök és katonák 295 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, további 117 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Hazánk területén 1 személy ellen közokirat-hamisítás, további 3 személy ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Önként jelentkezett

A rendőrkapitányságra önként ment be az a férfi, aki péntek este egy közlekedési baleset részese volt Debrecenben. A gyanú szerint a jármű vezetője megállás nélkül elhagyta a helyszínt.